رژیم غذایی بیماران دیابتی باید بر اساس شاخص گلایسمی تنظیم شود تا بتواند قند خون این افراد را کنترل کند. هر چه شاخص گلایسمی بالاتر باشد، قند خون سریع تر بالا می رود. بنابراین برای افراد دیابتی از غذاهای با شاخص گلایسمی پایین استفاده می شود. بطور مثال در رژیم این افرادغلات کامل ، فیبر ، پروتئین های با کیفیت مثل سفیده تخم مرغ و شیر ، میوه بجای آبمیوه و سبزیجات تازه به کار می رود. در عوض یکسری مواد غذایی مثل نان سفید ، چربی های ترانس ، فست فود ها ،مواد غذایی کم چرب که به جای چربی در آنها قند اضافه شده است مانند ماستهای بدون چربی کم یا حذف می شود.
البته اینکه حواسمان به قند نهفته ی مواد غذایی باشد یک نکته ی قابل توجه است. ما همه فکر می کنیم قند فقط در شیرینی و دسر وجود دارد در حالیکه قند نهفته ی سبزیجات ، غلات ، سوپ های آماده ، پوره سیب زمینی ، سس کچاپ و غذاهای منجمد و ... را در نظر نمی گیریم. البته ورزش و فعالیت بدنی تا سطح زیادی از انسولین را تعدیل می کند. بنابراین در این افراد رژیم و فعالیت بدنی هر دو مهم است.
p
آدرس مطب : تهران،سعادت آباد،میدان کاج،ابتدای سرو شرقی،مجتمع سعادت
تلفن : 22082039 - 021