فقر آهن شایع ترین کمبود تغذیه ای در جهان است که وظایف آن رشد و تکامل مغز،کارکرد ذهنی،تولید انرژی،خون سازی،تبادل گازهای تنفسی و دفاع آنتی اکسیدانی می باشد.میزان نیاز به آهن در زنان در سنین باروری(18 تا 50 سالگی) و همچنین زنان باردار افزایش می یابد که در صورت عدم دریافت کافی آهن دچار کمبود های شدید می شوند.از علائم کمبود آهن کم خونی،رنگ پریدگی،خستگی،بی حوصلگی،تنگی نفس،افزایش دفعات ابتلا به عفونت ،تپش قلب،خستگی زودرس و احساس سرما در اندام های تحتانی می باشد.برای جلوگیری از کمبود آهن باید به تغذیه و رژیم غذایی مخصوصا در افراد در معرض خطر که دختران در دوران بلوغ و زنان باردار هستند توجه ویژه ای داشت.منابع غذایی غنی از آهن عبارتند از جگر،غذاهای دریایی،گوشت قرمز و گوشت مرغ ،حبوبات ،مغز دانه ها و سبزی ها هستند.
M
آدرس مطب : تهران،سعادت آباد،میدان کاج،ابتدای سرو شرقی،مجتمع سعادت
تلفن : 22082039 - 021