مزه ترش گوجه سبز بخاطر وجود اسید سیتریک است. اسید سیتریک میتواند به مینای دندان آسیب وارد کند. پس حتما پس ازط مصرف آن مسواک بزنید.
گوجه سبز دارای مقادیر بالایی اگزالات ست که این ماده میتواند سبب تولید سنگ های کلیوی شود.پس افرادی که سابقه سنگ کلیه دارند و افراد مبتلا به فشار خون باید در مصرف گوجه سبز احتیاط کنند. و برای دفع بهتر اگزالات پس از خوردن گوجه سبز حتما آب کافی بنوشید.
گوجه سبز میتواند سبب نفخ شکمی شود. در مصرف آن زیاده روی نکنید.
M
آدرس مطب : تهران،سعادت آباد،میدان کاج،ابتدای سرو شرقی،مجتمع سعادت
تلفن : 22082039 - 021