کمآبی و تشنگی، باعث اختلال در وضع آب و الکترولیتها در بدن شده و سلامتی را به مخاطره میاندازد. بههمین خاطر، یکی از اقداماتی که روزهداران باید به آن توجه کنند این است که آب را بین وعدههای غذایی مصرف نکنند چون باعث بروز نفخ و اختلال در هضم غذا میشود، همچنین در وعده افطار و سحر از غذاهاینشاستهدار کمتر مصرف کنند چون این غذاها برای هضم به آب زیادی احتیاج دارند.
افزودن نمک و خوردن غذاهای شور چون ترشی، سسها، آجیل و چیپس می تواند خطر از دست دادن آب بدن را تشدید کند. مصرف نوشیدنی های کافئین دار در وعده سحری را باید تقلیل داد چرا که این نوع نوشیدنی ها جبران آب از دست رفته بدن را نمی کند.
آب یخ ممنوع
آب یخ رگ های خونی را منقبض می کند و فرایند هضم غذا را مختل می کند.تشنگی در ماه رمضانآنقدر به روزه داران فشار می آورد کهبه محض رسیدن وقت افطار، خیلیها لیوانها را با آب یخ پر کرده و شروع به نوشیدن مقدار زیادی آب میکنند.
دانه های خاکشیر این قابلیت را دارد که درون خود آب را ذخیره سازی کند. زمانیکه دانه های خاکشیر وارد دستگاه گوارش می شوند اندک اندک آب درون خود را آزاد می کنند و به بدن آبرسانی می کنند .بنابراین در ساعات طولانی میتواند نیاز بدن به آب را تامین کند.روزه داران در وعده های غذایی خود از شربت خاک شیر غافل نشوند تا از تشنگی روزه داری و تامین آب بدن خود در امان بمانند .
p
آدرس مطب : تهران،سعادت آباد،میدان کاج،ابتدای سرو شرقی،مجتمع سعادت
تلفن : 22082039 - 021