شکر قهوه ای ارجحیتی به شکر سفید ندارد
برخی از افراد معتقدند که مضرات شکر قهوه ای کمتر از شکر سفید است، این تصور پایه علمی ندارد چراکه شکر قهوه ای حاصل تصفیه شکر سفید با ملاس است و حتی می تواند مضرتر باشد.
متخصصان تغذیه معتقد هستند که شکر سفید و قهوه ای از نظر میزان کالری و مواد مغذی مانند هم هستند، اما تفاوتشان در رنگ، شیوه تهیه و طعم است. به عبارت دیگر، شکر قهوه ای همان شکر سفید با شیره قند است که برای آمادهسازی آن نسبت به شکر سفید، مراحل فرآوری شیمیایی کمتری اِعمال میشود. ترکیب شهد قند با کریستالهای شکر باعث تشکیل دانههای شکر قهوه ای میشود. ارزش غذایی و کالری شکر قهوه ای و سفید یکسان است. به همین خاطر در دستور تهیه شیرینیها و کیکهای مختلف میتوان، این دو ماده را با هم جایگزین کرد.
با توجه به اینکه در فراوری و تهیه شکر قهوه ای از مواد شیمیایی کمتری نسبت به شکر سفید استفاده میشود، برخی فکر میکنند که استفاده از آن بهتر از شکر سفید است. متخصصان تغذیه میگویند که شکر سفید،کربوهیدراتخالص است و به میزان چربی بدنی اضافه میکند و مشکلات دیگری هم به وجود میآورد. ناگفته نماند که شکر قهوه ای همان شکر سفید است که به آن شهد قند اضافه شده و آن را به رنگ قهوهای درآورده است.
p
آدرس مطب : تهران،سعادت آباد،میدان کاج،ابتدای سرو شرقی،مجتمع سعادت
تلفن : 22082039 - 021