نان سفيد: مغز گندم حاوي سه ماده است: فيبر، ماده مغذي و نشاسته. در تهيه نان سفيد فيبر و ماده مغذي حذف شده و تنها نشاسته باقي ميماند. نتيجه اين است كه مواد مغذي كمتري در اين نان وجود دارد.
نان گندم: نان گندم را نبايد با نان سبوسدار اشتباه گرفت. اين نان از آرد گندم تهيه ميشود.
نان سبوسدار: مانند نان گندم اين نان نيز از دانههاي كامل و سالم گندم تهيه ميشود. علاوه بر گندم نان سبوسدار ميتواند حاوي جو دو سر، برنج قهوهاي و ديگر مواد حاوي فيبر، ويتامين و مواد مغذي باشد. گندم خالص بهترين نوع گندم است و نان گندم يكي انواع مختلف نان غلات است. اين دو نوع نان سالم ترين نانهاي موجود در بازار هستند.
سالمترين گزينه كدام است؟
ناني كه 100 درصد از گندم خالص درست شده باشد، چه نان گندم باشد و چه نان سبوسدار، حاوي بيشترين مواد مغذي است؛ اما دقت كنيد اگر روي يك بسته نان نوشته بود سبوسدار، تضميني براي صحت اين ادعا وجود ندارد. بهترين راه توجه به مهر جلوي بستهبندي است، اگر نوشته بود 100 درصد يعني كاملا سبوسدار است. اين نان از 16 گرم گندم خالص تشكيل شدهاست.
آدرس مطب : تهران،سعادت آباد،میدان کاج،ابتدای سرو شرقی،مجتمع سعادت
تلفن : 22082039 - 021