پروانه کاظمی

کارشناس ارشد تغذیه


لیفت خط خنده بدون تزریق

سایت ها و وبلاگ های ایده

فيلم انجام كرايوليپوليز

لاغری موضعی با دستگاه ها

آدرس ایده آل* پونک*

کادر درمانی ایده آل

تفاوت ارزش تغذیه ای گوشت قرمز و گوشت سفید در چیست؟

کلا این گروه به ما املاح و پروتئین فراوان می رساند. هر چه گوشت قرمزتر باشد آهن آن بیشتر است و هر چه گوشت سفیدتر باشد آهن کمتری دارد. ماهی منبع آهن نیست ولی ماهیچه پر از آهن است. مثلا ران مرغ 3 برابر سینه مرغ روی دلرد. ولی از نظر ارزش بیولوژیک باهم تفاوتی ندارند. بعضی مواد پروتئینی مثل ماهی چربی بسیار سالمی دارد و برای قلب بسیار مفید است. در کل نمی توانیم بگوییم ارزش تغذیه ای کدامیک از بقیه بیشتر است. همه این مواد قابل جانشینی هستند و هر یک خصوصیات خودشان را دارند. مثلا مرغ ارزان تر است سریعتر پخته می شود و هضم آسان تری دارد. اما ماهی جزو آداب غذایی که بسیاری از خانواده ها و به مذاقشان خوش نمی آید. در صورتی که انجمن قلب توصیه می کند در زمان هایی که ماهی بیشتر در دسترس است حداقل هفته ای یک بار حتما از ماهی استفاده شود.


آدرس مطب : تهران بلوار همیلا خیابان پارک میدان پارک ساختمان پزشکان پاسارگاد طبقه سوم واحد 5
تلفن : 44495410 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
سوابق تحصیلی و علمیدستگاه های لاغریاخبارخاطراتمقالاتیادداشت هاكرايوليپوليزصفحه اصلیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرکویتیشنچربی سوزی موضعیگروه مشاورین ایده آلعکس قبل و بعد لیپوماتیکبرترین دستگاه های لاغریکرایولیپولیز ، کویتیشن ،مکانیسم دستگاههای لاغریسوالات متداول کرایولیپو