پروانه کاظمی

کارشناس ارشد تغذیه


سایت ها و وبلاگ های ایده

فيلم انجام كرايوليپوليز

لاغری موضعی با دستگاه ها

آدرس مجموعه ایده آل

کادر درمانی ایده آل

عوامل تشدید کننده میگرن

عوامل غذایی تشدیدکننده میگرن عبارتند از :
1- گلوتامات : نمک یا اسیدآمینه ای که در بافت های عصبی موجود است. این ماده در محصولات آماده شده به میزان زیادی وجود دارد. به این منظور باید برچسب روی محصولات را به دقت مطالعه کرد. این ماده در کنسروهای متفاوت و غذاهای یخی وجود دارد.

2- آمین ها : بعضی غذاهای حاوی آمین ها ، فعال کننده رگ ها هستند و به نظر می رسد آغازگر انقباض رگ های خونی در مغز باشند. گمان می رود تیرآمین و فنیل اتیل آمین دو ماده اصلی مسبب این مشکل باشند. اگرچه سایر آمین ها نیز ممکن است اثرات مشابهی داشته باشند . در زیر به بررسی منابع برخی آمین ها می پردازیم. تیرآمین(tyramine) در الکل، برخی پنیرهای مانده ، میوه ها وسبزی های کال و فاسد، خوراک کلم ، مخمرها ، انواع آجیل ، ماهی شور ، کنسرو شاه ماهی ، خامه ترش ، آواکادو ، سوسیس های تخمیری و گوشت های مانده یا چرب وجود دارد. فنیل اتیل آمین(phenylethylamine) در کاکائو، شکلات، پنیرو مواد غذایی ای که دارای این سه خوراکی هستند یافت می شود. اکتوپامین((octopamine در مرکباتی مثل لیمو پرتقال ، گریپ فروت و غیره یافت می شود. مواد غذایی نامبرده از گروه آمین ها باعث افزایش آزاد شدن سروتونین در مغز می شود و اعصاب مغز را تحریک کرده همچنین ایجاد سردرد می کند.

3- مس : گمان می رود که مس در متابولیسم آمین های فعال کننده رگ ها (vasoactive ) نقش داشته باشد و احتمال بروز حمله میگرن را افزایش دهد . آجیل ها ، شکلات ، جوانه گندم و صدف خوراکی از منابع غذایی حاوی مس به شمار می روند . پرتقال و گریپ فروت و نارنگی باید از رژیم غذایی حذف شوند . زیرا مرکبات جذب روده ای مس را افزایش می دهند و ممکن است در فرآیند آغاز حمله های میگرن نقش داشته باشند.

4- کافئین : زیاد مصرف کردن و یا کاهش کافئین در بدن نیز در تشدید میگرن موثر است . همچنین ترک ناگهانی مصرف چای و قهوه ، که هر دو کافئین دارند ، ممکن است در برخی اشخاص مستعد ، زمینه ساز بروز میگرن باشد.

5- مواد غذایی چرب و سرخ شده : مواد چرب و مواد غذایی ای که با روغن زیاد سرخ می شوند عامل تشدید میگرن هستند.

6- نیتریت : سوسیس و گوشت نمک سود که به آن ها ماده نگه دارنده نیتریت افزوده شده است ، نباید مصرف شود ، چون می توانند عامل بروز میگرن در افراد مستعد باشند.

غذاهای مفید در مورد بیماران مبتلا به میگرن به شرح زیر می باشد. مرغ ، خروس و بوقلمون از دسته غذاهای کم چرب و غنی از پروتئین هستند. مصرف غذاهای پروتئینی منجر به نوسان میزان قند خون نمی شود. گمان می رود که کمبود میزان قند خون از جمله عوامل میگرن است. غذاهای پروتئین دار نظیر تخم مرغ ، گوشت گاو وحبوبات باید در هر وعده غذایی گنجانده شود. مصرف میان وعده های حاوی پروتئین فراوان نیز مفید است . سیب، گلابی ، گیلاس ، زردآلو و انگور میوه هایی هستند که مصرف آن ها موجب افزایش منظم قند خون می شود این میوه ها میان وعده های غذایی بسیار خوبی برای حفظ و کنترل قند خون هستند. حلیم جو، نان چاودار و حبوباتی نظیر لوبیا قرمز، عدس سبز و قرمز، نخود ولوبیا همگی دارای فیبرهای محلول بوده و به تثبیت قند خون کمک می کنند. این غذاها منابع خوب کربوهیدرات بوده و حبوبات نیز منابع خوب پروتئین هستند.

M


مطالب ویـژه


سوابق تحصیلی و علمی


سوالات متداول کرایولیپولیز


کرایولیپولیز ، کویتیشن ، لاغری موضعی


خاطرات


مقالات


بهترین ورزش ها برای کاهش دارودرمانی یا رژیم درمانسطح ویتامین دی بدنت رو برفلفل و لاغریچه هورمون هایی باعث میشه بهترین رژیم کدام است؟در طی روز چه مقدار قند و ششکر قهوه ایچه ویتامینی در زمان روزه کالری خوراکی های معروف مبهترین زمان مصرف ویتامینصبحانه و فواید آنلاغری با دمنوش؟ آره یا نهچه کسانی به افزایش وزن نیکاهش وزن مهمتر است یا کاهبی عارضه ترین رژیم لاغریروغن زیتون فرابکر یا تصفعلل ایجاد سلولیت و راه هالاغری با دارو ممنوعنوع پخت چقد بر روی کالری گلوتن و بیماری سلیاکبرنج کته یا آبکشرژیم های بسیار کم کالریعمل اسلیو برای چه کسانی للاغری در طی شیردهینکات مهم روزه داریپیاده رویی و چربی سوزیرژیم های تک خوریعوامل تشدید کننده میگرنمقایسه نوشابه رژیمی و نوچاقی و هورمون های جنسیپروبیوتیک چیست؟تفاوت های رژیم فستیگ و رورژیم شوکعوارض مصرف بیش از حد کافئمقدار مورد نیاز آب روزاننان سفید یا نان سبوس دارآیا مصرف میوه در رژیم آزاتفاوت کربوهیدرات ساده و رژیم غذایی DASHعوارض رژیم های کم کالریمقدار مجاز کاهش وزن طی یکچرا همیشه گرسنه ام؟آب خوردن و لاغریافراط در مصرف زولبیا بامتوصیه های غذایی در کیست تراه های افزایش اشتهاغذاهای کاهنده اشتهامنابع غذایی آهن را به سبدچرا هرچی ورزش می کنم لاغرامگا 3 و تاثیراتش بر روی تغذیه و ریزش موراه های تامین آب مورد نیامنابع غذایی سرشار از امگچرا بدن کم آب می شود ؟ایا میتوان چاقی خود را بهتغذیه در آلودگی هواراه های جلوگیری از لاغری مکمل های مناسب برای رشد قچرا دچار چاقی شکمی هستم؟اختلالات هورمونی در خانمتغذیه در زمان اسهالراهکارهایی برای رفع پف صاز چه زمانی به برنامه غذاخشکی دهانرابطه آب خوردن و لاغریمضرات مصرف گوجه سبزهمه چیز درباره افزایش وزاصلاح سبک زندگی به چه معندلایل چاقی کودکانرابطه سرعت غذا خوردن و چانمونه ی رژیم ماه رمضانهر آنچه درباره رشد قد بایاصول صحیح اندازگیری وزندلایل رها کردن رژیمساقه طلایی و لاغریچند نکته کاربردی برای لایائسگی را راحت طی کنبه اندازه کافی آب بنوشیددانه چیاسبوس برنج و مزایای آنسوابق تحصیلی و علمیچه نوع لاغری ای مناسب استکم آبی در ماه رمضاندستگاه های لاغریمقالاتیادداشت هااخبارخاطراتكرايوليپوليزصفحه اصلیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرکویتیشنچربی سوزی موضعیعکس قبل و بعد لیپوماتیکبرترین دستگاه های لاغریکرایولیپولیز ، کویتیشن ،مکانیسم دستگاههای لاغریسوالات متداول کرایولیپو